Regina Ederveen klRegina Ederveen heeft aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus harp behaald. Zij speelde in verschillende orkesten, o.a. het Radio Symphonie Orkest, het Noord-Nederlands Orkest en het Promenade Orkest. Tevens speelde zij in het theaterorkest van Hagen, Duitsland. Zij voerde daar beroemde operawerken uit van o.a.Wagner en Puccini en symfonieën van o.a. Mahler.

Regina won op het Orpheus-Concours de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Ook behaalde ze de tweede prijs in de categorie solisten. Zij heeft zich een jaar in Engeland georiënteerd op de Engelse harpmuziek uit de vorige eeuw. In 2009 speelde Regina in de wereldberoemde Carnegie Hall in New York. Ze was als enige harpiste gekozen in het internationaal samengestelde YouTube Symphony Orkest.

Regina Ederveen ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie op het gebied van de keltische harp. Regina specialiseert zich in de onbekendere harpmuziek van rond 1900. Van Regina Ederveen werden diverse cd's uitgebracht, o.a. twee solo-cd's, een piano-harp cd, een fluit-harp cd en een orgel-harp cd.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U