christian van esDe in Rotterdam geboren bariton Christian van Es studeerde aan de conservatoria van Rotterdam en Tilburg. In 2005 studeerde hij af bij Frans Fiselier als Bachelor of Music met de richtingen docerend- en uitvoerend(kamer)musicus.

Christian volgde ondermeer masterclasses bij Bernarda Fink en Roger Vignoles en werd gecoacht tijdens zijn eindexamen voorbereiding door Kelvin Grout. Hij wordt nu gecoacht door bas-bariton Pieter Hendriks.

Momenteel zingt Christian als solist en als ensemblezanger. Als solist treed hij regelmatig op in oratoria, opera's en liedrecitals maar ook in kerk-, rouw- en trouwdiensten. Als ensemblezanger zingt hij zeer regelmatig bij Cappella Amsterdam dat onder leiding staat van Daniel Reuss, bij het Laurens Collegium uit Rotterdam dat wordt geleid door Wiecher Mandemaker en bij het startende professionele Kamerkoor Ars Musica, waarvan de muzikale leiding in handen is van Patrick van der Linden. 

In oktober 2010 heeft Christian samen met organist Gerard van der Zijden een aantal geestelijke liederen van J.S. Bach opgenomen. De CD "Geistliche Lieder aus Schemellis Gesan-Buch" zal worden gepresenteerd op 8 januari 2011..

Met pianiste Irina Antonova geeft Christian momenteel op verschillende locaties liedrecitals met o.a.Songs of Travel van R. Vaughan Williams.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U