grace kimDe oorspronkelijk uit Korea afkomstige Grace Kim is in Australië, waar zij het grootste deel van haar leven doorbracht, een gevierd musicus. Ze speelde solo met vooraanstaande symfonie-orkesten in Australië, België, Turkije, Rusland en de Oekraïne en won vele prijzen in nationale en internationale competities, waaronder de 3e prijs in de Bellini International Piano Competition.
 
Zij studeerde af aan het Sydney Conservatorium of Music en Australian National Academy of Music. Aan de Melbourne University behaalde zij de Master of Music Degree. Ook studeerde zij als 2e fase-student af aan het Rotterdams Conservatorium waar zij slaagde met een 10 Cum Laude.

Grace speelde onder meer in De Doelen, Het Concertgebouw, maar ook bijvoorbeeld in het Sydney Opera House. Twee jaar lang presenteerde Grace haar concertserie in het Rijksmuseum in Amsterdam. In 2006 gaf zij een concert speciaal voor H.M. Koningin Beatrix en de Australische Gouverneur-Generaal, ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van de Nederlands-Australische betrekkingen

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U