Klassiek op het Water - 28 juni 2017 

Klassiek oh Water 2017 06

 

 

 

 

Onze deelname aan het Zoetermeerse festival Klassiek op het Water is een mooie traditie, dit jaar met het lunchpauzeconcert van 28 juni. Het concert begint als altijd om 12.45 uur, maar duurt deze keer tot 13.45 uur.

Het feestelijke programma  wordt verzorgd door musici, die vaker voor ons optreden: Antoinette Lammers (piano) en Wilma Hoekman (fluit), Matteo Costanzi (hobo) met Ronald de Jong (klavecimbel en koororgel) en Ronald solo op het Lohmanorgel.

DE TOEGANG VRIJ, maar ....... voor de continuering van deze bijzondere concerten zijn wij afhankelijk van giften van bezoekers via de collecte bij de uitgang.

Orgelconcerten 2017

In onze Nieuwsbrief van november 2016 is al gemeld dat het bestuur helaas heeft moeten besluiten met ingang van 2017 voor de orgelconcerten entree te gaan heffen. Met het structureel negatieve resultaat op deze concerten was het niet meer verantwoord ze vrij toegankelijk te houden. Wij schreven ook dat wij de mogelijkheid onderzochten voor deelname aan de Zoetermeerpas. Op 23 januari ontvingen wij de door SCOKZ en de gemeente getekende overeenkomst "Zoetermeerpas". Hiermee geven de gemeente samen met SCOK aan houders van de Zoetermeerpas een mooie korting op de toegangsprijs (zie onderstaand overzicht van de toegangsprijzen.

    Tarieven
Orgelconcerten
 
  Normaal SCOKZ-donateurs Zoetermeerpas *)
 t/m 17 jaar gratis gratis gratis
 18 jaar en ouder € 10,00 € 7,00 € 4,00
 65 jaar en ouder €  7,00 € 5,00 € 2,00

*) Deze tarieven zijn van toepassing voor houders van een geldige Zoetermeerpas in combinatie met inlevering van één van de keuzecheques 9 tot en met 13.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief. Geef hiernaast uw naam en e-mailadres op en u krijgt met enige regelmaat onze nieuwsbrief in uw mailbox. Zo mist u niets.

 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U