Nieuw  >>  "Orgel+ concerten" 

2018 02 08 Ronald en Deborah de Jong klZaterdag 24 februari 2018 gaat een nieuwe serie “orgel+ concerten” in de Oude Kerk Zoetermeer van start. Deze concerten worden dit jaar vijf keer georganiseerd op zaterdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Naast de organist zal ook een andere instrumentalist zijn of haar medewerking verlenen. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur en krijgen gratis een kopje koffie of thee aangeboden. Voorafgaand aan het concert wordt een korte toelichting gegeven bij het concertprogramma.
Floravontuur logo fc illustrator kl
Deze reeks concerten is mede mogelijk gemaakt door Floravontuur
 


Voor het eerste “orgel+ concert” op 24 februari wordt het programma verzorgd door Ronald de Jong (orgel) en zijn dochter Deborah Thoen-de Jong (viool). Ronald brengt een aantal orgelwerken ten gehore, onder andere van Joseph Rheinberger, Samuel Wesley en hemzelf. Deborah zal samen met haar vader werken spelen van Jojan Svendsen, Louis Vierne en Joseph Rheinberger.

              Tarieven Orgelconcerten
        Normaal SCOKZ-donateurs
 t/m 17 jaar gratis gratis
 18 jaar en ouder € 10,00 € 7,00
 65 jaar en ouder €  7,00 € 5,00

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief. Geef hiernaast uw naam en e-mailadres op en u krijgt met enige regelmaat onze nieuwsbrief in uw mailbox. Zo mist u niets.

 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U