Trio Kodama 2019 04

Het Strijktrio Kodama bestaat uit leden van het Residentie Orkest.

Momoko Noguchi
Op 5 jarige leeftijd begonnen met viool spelen volgens de Suzuki-methode.Afgestudeerd aan de Tokyo University of Music and Fine Arts en (cum laude) aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg respectievelijk in de klassen van professor K. Okayama (Tokyo) en professor W. Rüssmann (Hamburg). Sinds 1993 is Momoko Noguchi verbonden aan het Residentie Orkest. Zij soleert geregeld in Nederland en Japan.

Elisabeth Runge
De Duitse altvioliste Elisabeth Runge studeerde af aan de conservatoria van Leipzig en Wenen. Na een vaste baan bij het Opernhaus Graz in Oostenrijk, is ze sinds 2006 lid van het Residentie Orkest. Naast haar werk in het orkest remplaceert ze bij de andere Nederlandse orkesten, geeft ze viool- en altvioolles en speelt ze graag kamermuziek.

Mileva Fialova
De Tsjechische celliste Mileva Fialova studeerde aan de Academy of Arts in Praag en aan het Conservatoire de Genève, waar zij de ‘Premier prix de virtuosité’ behaalde.Van 1983 tot 1992 was ze docent aan het Conservatoire de Sion. Mileva nam deel aan diverse concoursen en festivals waaronder het Marlboro Festival. In 1993 trad zij toe tot het Residentie Orkest als plaatsvervangend aanvoerder. Zij speelt ook regelmatig in kamermuziekensembles.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U