Pianiste Angélique Heemsbergen was als soliste te horen met Gershwins Rhapsody in Blue en in de serie Sirenen van Stichting PodiumTalent Nederland. Samen met haar ensembles speelde ze onder andere in de Spiegelzaal en de kleine zaal van het Concertgebouw, Muziekcentrum Vredenburg en de Oosterpoort, alsook live op Radio 4 tijdens de programma’s Viertakt Podium en Opium op 4.

Ze studeerde bij de Italiaanse pianist Paolo Giacometti. Daarnaast kreeg ze kamermuzieklessen bij Martyn van den Hoek en Marian Bolt. In 2009 behaalde zij haar Master of Music in Performance met als specialisatie Kamermuziek. Ze volgde masterclasses bij Pascal Devoyon, Kyoko Hashimoto, David Owen Norris, Richard Egarr, Charles Neidich, Ralph Manno, David Wilson-Johnsson en Mark Gothoni. Ze werd daarnaast gecoacht door Céleste Zewald, Harrie Troquet, Hein Wiedijk, Marian Bolt en Hans Eijsackers.

Angélique is een veelgevraagd repetitor en solist en was eerder verbonden bij (opera)producties van o.a. Caroline Ansink, Chiel Meijering, het Utrechts Blazers Ensemble, het Utrechts Studenten Koor en Orkest, het NAS, NJO Summer Academy en bij concoursen als het Prinses Christina Concours, het Herman Krebbers Viool- en Celloconcours en de Maassluisse Muziekweek. In de loop van 2014 zal ze ook te horen zijn tijdens het International Flute Competition in Ittervoort. Als docent en repetitor is ze verbonden aan Het Klooster in Woerden. Als kamermusicus speelt Angélique in diverse ensembles. 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U