Welkom op onze website

In een prachtig historisch interieur met mooie akoestiek nodigt de Oude Kerk uit tot musiceren en het beluisteren van muziek. Twee bijzonder mooie orgels en een concertvleugel vormen de basis voor musiceren op niveau met een maximum aan luistergenot.

Dat een breed publiek vrij toegankelijke concerten waardeert, wordt bewezen in Zoetermeer. De wekelijkse gratis lunchpauzeconcerten worden door een toenemend aantal muziekliefhebbers bezocht. Ervaren musici en veelbelovende talenten brengen een grote verscheidenheid aan klassieke instrumentale en vocale muziek ten gehore.

De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt, precies op de helft van een drukke werkweek. Een half uurtje verrassende, klassieke muziek in een rustgevende omgeving inspireert tot het vervolgen van de verdere week. Deze concerten vormen samen met de orgelconcerten op zaterdagavond en de inloopconcerten op zaterdagmiddag een breed muzikaal aanbod in de Oude Kerk.

De Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer, al vanaf 2004 organisator van deze concerten, wordt gevormd door enthousiaste vrijwilligers en op artistiek en muzikaal gebied bijgestaan door haar adviseur Ronald de Jong.

Om u op de hoogte te houden van alle activiteiten en de concertagenda wordt deze website regelmatig bijgewerkt. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden voor toezending van onze nieuwsbrief in de kolom rechts op deze pagina.

Voor de organisatie van haar concerten is de stichting financieel afhankelijk van subsidies, sponsors en donateurs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot financiële steun van de stichting, klik dan hier.

Graag tot ziens bij onze concerten!
Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer

 

Muziek DGJO logo kl kader

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U