Welkom bij Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer

De Oude Kerk in Zoetermeer is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur, de uitstekende akoestiek, een prachtige concertvleugel, twee mooie orgels, een klavecimbel en de eigen instrumenten van musici staan garant voor een muzikale beleving op niveau, met veel sfeer en luistergenot.

Ons concertpubliek laat zich graag verrassen door een grote diversiteit aan componisten en muziekstijlen. De uitleg door musici over de achtergrond van muziekstukken en componisten geeft meer betekenis aan het luisteren en vergroot het plezier.

De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week. Met over het jaar verdeelde orgelconcerten op zaterdagavond en inloopconcerten op zaterdagmiddag voorziet de stichting in een breed muzikaal aanbod. 

Via de concertagenda op onze website kunt u uw favoriete concerten uitkiezen. Het laatste nieuws ontvangt u als u zich inschrijft voor onze Nieuwsbrief (zie kolom rechts).

Onze stichting, al vanaf 2004 organisator van deze concerten, werkt met enthousiaste vrijwilligers, op artistiek en muzikaal gebied bijgestaan door haar adviseur Ronald de Jong. Wilt u ook als vrijwilliger uw steentje bijdragen? Laat het ons weten via het contactformulier

Voor de organisatie van haar concerten is de stichting financieel afhankelijk van subsidies, sponsors en donateurs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot financiële steun van de stichting, klik dan hier.

Graag tot ziens bij onze concerten!
Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer

 

Muziek DGJO logo kl kader

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U